JAKIROVIĆ "Izgleda da jedini mi udaramo, samo je ovako mogao biti prekinut naš niz"

Sergej Jakirović, Tomislav Ivković
HŠK Zrinjski

Borac i Zrinjski odigrali su danas na Gradskom stadionu u Banja Luci utakmicu bez pobjednika. Remizirali su na klupama jedan protiv drugog hrvatski stručnjaci Sergej Jakirović i Tomislav Ivković.

"Borac se dobro branio i iskoristio jednu našu pogrešku. Mi smo dali svoj maksimum i ne znam što bih više rekao. Čestitao bih 'Ultrasima' rođendan, to je jako važno. Idemo dalje, uzeli smo bod i imamo još osam kola do kraja".

Čak 22 prekršaja svirao je Zrinjskom sudac Grbić, a Borcu svega tri.

"Očito mi više udaramo nego drugi. Ne znam što bih rekao. Ako ste gledali utakmicu sve je bilo jasno. Jedino je ovako mogla biti prekinuta naša serija pobjeda, nikako drugačije", rekao je Jakirović.

Tomislav Ivković na kraju je ipak bio zadovoljan bodom.

"Zadovoljan sam pristupom, trkom, energijom, agresivnošću na ovom terenu protiv jedne momčadi koja je uistinu kvalitetna. Moraš biti 100 posto koncentriran da bi izvukao pozitivan rezultat. Oni su došli poslije jako velike serije. To je momčad koja ima jedno ogromno samopouzdanje i s njima nije bilo lako igrati. Drago mi je da smo presjekli njihov pobjednički niz, ali nama ostaje da radimo i da napredujemo iz utakmice u utakmicu", rekao je Ivković.