JAKIROVIĆ "Brine me jedna stvar"; TRENER DRAGOVOLJCA "Složit će on to na najbolji mogući način"

Stadion HŠK Zrinjski, Hrvatski dragovoljac
Hercegovina.info

Dobru utakmicu sinoć smo gledali u Međugorju gdje su HŠK Zrinjski i Hrvatski Dragovoljac remizirali u prijateljskom susretu odigravši rezultatom 2:2. Sergej Jakirović, ali i trener Hrvatskog Dragovoljca Miroslav Kuljanac bili su zadovoljni nakon utakmice.

"Ja sam zadovoljan prikazanim s naše strane. Bila je to borbena i čvrsta utakmica. Predstava Dragovoljca je bila dobra, ali bilo je prigoda s obje strane i utakmica je mogla završiti drugačije. No, idemo dalje. Za nas je ovaj tjedan najteži dio priprema, a onda nam slijedi lakše razdoblje. Mi smo još u fazi stvaranja momčadi. Ostao nam je kostur iz 2. HNL, ali očekujemo još neka pojačanja", rekao je trener 'Crnih iz Sigeta' nakon utakmice

Prokomentirao je i Zrinjski.

"Vidim da je Zrinjski podmladio momčad, ali oni izgledaju dobro i čvrsto. Imaju dobar presing i dobro su nas pritiskali, posebno prvi dio prvog poluvremena. Mislim da će to Jakirović složiti na najbolji mogući način", rekao je Kuljanac za Hercegovina.info.

Trener Plemića rekao je kako ga brine jedna stvar.

Stadion HŠK Zrinjski,Hrvatski dragovoljac

"Jako sam zadovoljan, pogotovo prvih 30 minuta gdje smo stiskali i radili visoki presing. Jedino što me zabrinjava je to što nam puno treba za pogodak. Puno prilika promašujemo i to se u prvenstvu neće moći tolerirati. Vidjeli smo, kada Maši ne uspije zabiti za 2:0, u sljedećem napadu primimo pogodak, protivnik nas kazni. No, bilo je puno lijepih stvari po jako teškom i sparnom vremenu. Kapa do poda za zalaganje. U drugom poluvremenu je isto tako bilo teških gluposti koje ova razina ne dozvoljava. Moramo biti bolji ili smo limitirani", zaključio je Jakirović.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.