VIDEO  I DALJE CURE SNIMKE Poslušajte reakciju sudaca kad je Lokomotiva povela protiv Dinama

VAR soba

Tijekom cijelog dana dijele se detalji iz snimaka koje su procurile u VAR leaksu, a neke od njih za posljedicu su imale brojne reakcije klubova, HNS-a, sudaca, navijača i svih ostalih aktera uključenih u hrvatski nogomet. Sada se posebno izdvojila jedna situacija s utakmice Dinama i Lokomotive u 13. kolu SuperSport HNL-a.

Podsjetimo, Dinamo je u nevjerojatnoj utakmici na Maksimiru pobijedio Lokomotivu 2:1. Gosti su vodili od 4. minute golom Indrita Tucija, da bi prevažnu pobjedu Dinamu donijeli Martin Baturina u četvrtoj i Takuro Kaneko u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

U VAR leaksu se kao sporan pokazao trenutak kad je Lokomotiva povela. Iznenadilo je to VAR suca Antu Čuljka pa se, u trenutku kad su igrači Dinama izgubili loptu u opasnoj zoni, može čuti "Isuse Bože", kao njegov komentar iz VAR sobe.

Navijači smatraju da je Čuljak bio pristran

Navijači Hajduka i Rijeke video ove situacije sada dijele društvenim mrežama, a mnogi ga smatraju dokazom navijačke pristranosti suca. Nakon te reakcije je Čuljak nastavio komunikaciju s glavnim sucem Franom Jovićem. 

"Sve čisto, nema šta. Da ga ruše, čisti DOGSO (Denying an Obvius Goal-Scoring Opportunity) k’o kuća i crveni. VAR soba ovdje, potvrđujemo pogodak gostujućeg igrača broj 10, četvrta minuta. Tko je dao krivu loptu, Bulat?" zapitali su se suci iz VAR-a na kraju snimke koju možete pogledati OVDJE.