HŠK ZRINJSKI Razočarenje pod Bijelim brijegom

HŠK Zrinjski zastavica
HŠK Zrinjski

Nakon što je IO NSBiH potvrdio prijedlog Natjecateljske komisije NSBiH o prekinuo nogometno prvenstvo NHT Premijer lige, danas se na službenoj Facebook stranici oglasio i HŠK Zrinjski.

Pod Bijelim brijegom ne kriju razočarenje.

"Nakon službene potvrde Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH da sezona 2019./2020. neće biti nastavljena i završena prema propozicijama natjecanja, HŠK Zrinjski želi izraziti razočaranje takvim epilogom.

Osim što je takav stav jedini logičan, pravedan i sportski, naše razočaranje je još veće iz razloga jer smo ovakvom odlukom ostali bez prilike za nastavkom borbe za oba trofeja - HŠK Zrinjski je u trenutku prekida bio trećeplasirani klub prvenstvene utrke i sudionik poluzavršnice Kupa BiH, ali i zbog činjenice što odluka o prekidu vrijeme bez službenih utakmica produljuje na gotovo pet mjeseci.

Nadalje, HŠK Zrinjski poštuje donesenu odluku da se ljestvica BH Telecom Premijer lige u trenutku prekida ovjeri kao konačna, ali uz naglasak da ista ima puno objektivnih manjkavosti s obzirom na to da se morao odigrati još jedan kompletan krug prvenstva.

Iskreno, drugačiji stav smatrali bismo licemjernim, jer razloge zašto u trenutku prekida nismo bili na liderskoj poziciji, kao i uvijek, moramo tražiti u vlastitim redovima", priopćili su iz HŠK Zrinjski.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.