HŠK Zrinjski izdao službeno priopćenje, Krupa se vratila u Premijer ligu

Stadion HŠK Zrinjski Mostar
hercegovina.info

Jučer je održana i treća konferencija NSBIH i klubova BHT Premijer lige. Ponovno se raspravljalo o nastavku natjecanja.

I dok se situacija u Federaciji polako smiruje, problem za nastavak sezone su klubovi Republike Srpske, budući da će u tom entitetu mjere zabrane na snazi biti sve do 1. srpnja, te je nastavak neizvjestan.

Jučer je Nogometni savez Republike Srpske prekinuo sva natjecanja, te se tom odlukom Krupa ponovno vratila u Premijer ligu.

Nakon sastanka HŠK Zrinjski sinoć je izdao službeno priopćenje.

"Nakon danas održane treće videokonferencije u organizaciji Nogometnog saveza BiH, HŠK Zrinjski želi još jednom ponoviti službeni stav kada je u pitanju nastavak prekinutih natjecanja zbog opasnosti od širenja koronavirusa.

HŠK Zrinjski želi vjerovati da će se Premijer liga, Kup BiH i Premijer U19 liga nastaviti i završiti prema propozicijama natjecanja nakon što se za to steknu epidemiološki uvjeti, još više jer u svakom od njih HŠK Zrinjski ima realnu mogućnost za osvajanje trofeja.

U slučaju da se sva tri navedena natjecanja ipak ne budu mogla nastaviti, a što je danas više nego izvjesno zbog odluke Ministarstva zdravlja Republike Srpske o najranijem datumu (1. srpnja) početka profesionalnih natjecanja, HŠK Zrinjski će s razočaranjem morati prihvatiti i poštovati takvu odluku Nogometnog saveza BiH te se okrenuti natjecateljskoj sezoni 2020./2021", stoji u priopćenju HŠK Zrinjski.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.