FOTO  HERCEGOVAČKI FUTSAL DERBI Zrinjski uvjerljivo svladao Brotnjo

Futsal utakmica Zrinjski - Brotnjo
Hercegovina.info

U posljednjoj utakmici 11. kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine, HFC Zrinjski na svom parketu je večeras u hercegovačkom derbiju uvjerljivo svladao Brotnjo rezultatom 8:2.

Cijela utakmica bila je jednosmjerna ulica. Na poluvrijeme su igrači Danijela Karačića otišli s prednošću od 3:0, a strijelci za Zrinjski bili su Kalajdžić (4.), Zeko (9.) i Dragan Edi Marić (12.).

U nastavku se ponovno prvo trese mreža gostiju. Precizan je u 27. minuti bio ponovno Kalajdžić. 

Nakon toga bude se Čitlučani. Najprije Zvonimir Ćavar u 27. minuti pogađa za 4:1 da bi tri minute kasnije na 4:2 smanjio Luka Pehar.

U 32. minuti Darko Raguž pogađa za 5:2, da bi na četiri razlike samo minutu kasnije rezultat vratio Adnan Kalajdžić svojim trećim pogotkom.

Do kraja utakmice vidjeli smo još dva pogotka u mreži gostiju, a precizni su bili Dragan Edi Marić u 36. minuti utakmice i Mario Marić minutu prije kraja. 

Ovim rezultatom Brotnjo je ostao na četvrtom mjestu sa 16 osvojenih bodova, koliko ima i petoplasirana Sloga, dok je Zrinjski sada šesti sa samo bodom manje.

Predsjednik Zrinjskog Dalibor Drlje nakon utakmice je kratko rekao.

"Trud i zalaganje daju rezultate, što se vidi po igri koju smo večeras pokazali. Cilj nam je osigurati ostanak u ligi i ne sumnjam da ćemo to uz ovakvu igru i ostvariti", rekao je Drlje za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.