Hajduk potopio Croatiju, Torcida ismijavala Keruma

Od samog početka Bijeli su dominirali terenom, s mnoštvo prilika. Nakon nekoliko promašaja Anasa Sharbinija,  domaći su stigli u vodstvo u 20. minuti.

Strijelac je bio Vejić, koji je loptu nakon ubačaja iz kornera pospremio loptu u mrežu s  metra udaljenosti.

U 44. minuti precizan je bio Ibričić, kojeg je poslužio Paraiba, nakon što mu je Radoš doslovce darovao loptu .

S tim se rezultatom i otišlo na odmor, da bi već u 7. minuti nastavka, i Paraiba zabio. Tomasov je ubacio, Radoš "zaplivao“ u prazno, a Paraiba zakucao glavom.

Redaju se prilike, Vejića i Paraibe, ali do novog pogotka ipak stiže - Ibričić. Nakon ubačaja Anasa Sharbinija, Ibro je u 73. minuti došao do svog drugog gola. Samo tri minute kasnije, precizan je Vukušić. U svom prvom kontaktu s loptom, tek dvadesetak sekundi nakon ulaska, svladao je gostujuće vratara.

U 80. minuti, na svoje je došao i Anas, koji je bio precizan iz penala, nakon što je Čičak igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Inače, utakmice je bila uvertira u sutrašnju Skupštinu Hajduka, koja počinje točno u podne, a Torcida je najavila da će Skupština biti zanimljiva.

Naime, tijekom cijele utakmice ismijavali su gradonačelnika Željka Keruma, koji je prošlih nekoliko dana nazivao navijače ekstremistima i skupinom plaćenika.

Torcida mu je uzvratila skandirajući "mi smo ekstremisti", "nije nego nega", kao i novokomopiranom pjesmom kojom se poručuje kako je više dosta uprava koje zadnjih petnaest godina uništavaju Hajduka".

Također, nije ostao pošteđen ni v.d. predsjednika Joško Svaguša, koji je dobio svoju "porciju" krafni i kiflića, prenosi dalmacija news