GDJE JE ZAPELO? Predsjednik Zeljković obećao nove terene, ali izgleda da će se igrači i dalje valjati i lomiti po trenutačnim

Vico Zeljković, NS BIH, Bosna i Hercegovina, Stadion HŠK Zrinjski, fk tuzla city, FK Sloboda, FK Borac Banja Luka

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković obećao je u svom četverogodišnjem mandatu pozabaviti se infrastrukturom stadiona, mlađim uzrastima i ženskim nogometom. Buduć da nogometni travnjaci premijerligaša, a da ne spominjemo niže lige jednostavno vape za konkretnom pomoći - ova točka njegovog programa izazvala je najviše pohvala, ali i zanimanja.

U travnju ove godine Zeljković je najavio povijesni projekt rekonstrukcije 12 terena premijerligaša, a u prvi krug obnove su ušli stadion Pod Bijelim Brijegom, Gradski stadion u Banja Luci te stadion Tušanj u Tuzli koji trenutačno zajedno koriste FK Sloboda i FK Tuzla City. Predsjednik krovne organizacije bh. nogometa tom prilikom je izjavio da je ovo veliki dan za bh. nogomet, da je odluka jednoglasno usvojena i da će do početka (tekuće) sezone ili koji dan kasnije navedeni klubovi u Mostaru, Tuzli i Banja Luci dobiti rekonstruirane travnjake.

Naši klubovi su igrali i poispadali iz europskih natjecanja, nova sezona domaćeg prvenstva je uveliko počela i već se daju obrisi kandidata za naslov prvaka države, jedan rok transfera je iza nas, nekoliko trenera već je dobilo otkaze u svojim klubovima - ali nove terene s obećanom hibridnom travom nitko ne vidi.

Ovaj 33-godišnji Banjolučanin tada je najavio i međunarodne natječaje kako bi što prije krenula realizacija, ali ni od tih natječaja nema ništa. Ni međunarodnih, domaćih ili bilo kakvih. Ništa.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.