FRANE ČIRJAK U UKRAJINI Musa: Bilo je i izdašnijih ponuda, ali gledali smo kvalitetu lige

Frane Čirjak
Ilustracija

Zadranin Frane Čirjak, donedavni igrač HŠK Zrinjski karijeru nastavlja u Ukrajini, točnije u tamošnjem PFK Lviv. Podsjetimo, Čirjak je Plemiće napustio potkraj lipnja i od tada je bio u potrazi za novim klubom.

Njegov menadžer Igor Musa kaže kako su prvenstveno gledali ligu u kojoj se igrač najbolje može razviti.

"Frane je potpisao ugovor prije nekoliko dana i već za vikend bit će u konkurenciji za utakmicu sa Shakhtarom i jako smo zadovoljni odrađenim. Prioritet nam je bila liga i njezina kvaliteta. Liga je na cijeni i jako je dobra za neki eventualni novi transfer."

Klub trenutno ne stoji baš najbolje.

"Imali su iznimno težak raspored. Igrali su protiv Dinama iz Kieva i klubovima koji su igrali u Europi, no, mislim kako će se uskoro izdignuti iz te situacije."

Kaže Musa kako je bilo još ponuda, čak i izdašnijih, a bilo je i razgovora s Hajdukom.

"Istina, razgovaralo se i s Hajdukom, no, taj se posao nije realizirao. Što se tiče ostalih ponuda, mogu slobodno reći da su one bile čak i financijski bolje od ove iz Ukrajine, ali ponavljam s Franom smo prvenstveno gledali što je bolje dugoročno", rekao je Igor Musa za hercegovina.info.

Frane Čirjak karijeru je započeo u rodnom Zadru, otkuda je 2016. godine otišao u Luzern. Godinu dana kasnije prešao je u NK Zagreb u kojem se vrlo kratko zadržao te prešao u mostarski Zrinjski gdje i igrao posljednje tri sezone.