FOTO/VIDEO  Enin donio slavlje Zrinjskom na otvaranju proljetnog dijela sezone

HŠK Zrinjski FK Krupa
Hercegovina.info

Nogometaši HŠK Zrinjski proljetni dio sezone otvorili su pobjedom na domaćem terenu protiv Krupe. Slavili su igrači Sergeja Jakirovića u njegovom službenom debiju rezultatom 1:0. Jedini strijelac na večerašnjoj utakmici bio je Rus u redovima Plemića Ivan Enin.

Prvu pravu priliku Zrinjski je imao u 25 minuti preko Filipovića, no njegov udarac je blokiran. U 31. minuti pokušao je Bilbija, ali vratar gostiju to brani.

Tri minute kasnije, mreža se ipak trese. Nemanja Bilbija odlično je prsima spustio loptu za Enina, a ovaj lijepo pogađa za slavlje domaćih. 

Sadržaj se učitava...

U nastavku utakmice veliku prigodu za povećanje vodstva imao je imao Mašić u 80. minuti, no vratar Krupe Kolak je to sjajno obranio. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao te je Zrinjski zasluženo osvojio tri boda.

"Zrinjski je dominirao tijekom cijele utakmice i stvarao puno izglednih prigoda. Možemo biti zadovoljni što nismo primili više od jednog pogotka. Mi smo do kraja utakmice pokušali kroz polukontru i kontru napraviti neki rezultat, ali nismo uspjeli. Teško je bilo za očekivati da ćemo u Mostaru osvojiti bodove. Prije utakmice sam naglasio da mi ovdje nikada nismo osvajali bodove i evidentno je da kada Zrinjski ima svoj dan sve ekipe u Premijer ligi imaju problem ovdje osvojiti bodove. Mi se spremamo za Široki. Nadam se da ćemo imati Aćimovića, a vraća se i kartonirani Jović. Pokušat ćemo tu osvojiti bodove", rekao je nakon utakmice trener Krupe Vladimir Ilić.

Nakon toga pred novinare je izašao i trener domaćih Sergej Jakirović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.