ELMIR PILAV DOŽIVIO PORAZ Izabrano novo rukovodstvo skupštine Udruge sudaca i instruktora ŽS

suci
UFSIKS

Elmir Pilav više nije predsjednik Udruge nogometnih sudaca i instruktora Županije Sarajevo (UFSIKS) donosi Sport Centar.

Ova odluka donesena je na izvanrednoj sjednici Skupštine UFSIKS, koja je održana sinoć u prostorijama Nogometnog saveza BiH, a kojoj je prisustvovalo 13 od 17 delegata, što je bilo dovoljno za kvorum i održavanje sjednice. Za Pilavovu smjenu glasalo je 12 skupštinskih delegata, a jedan je bio protiv. Novi predsjednik Upravnog odbora je Adis Mulahasanović, doskorašnji premijerligaški sudac.

Osim Pilava smijenjen je i kompletan Upravni odbor UFSIKS. U UO će biti još: Haris Baković, potpredsjednik, te članovi: Merima Čelik, Irfan Peljto, Ensar Tičić, Semir Sarajkić i Deni Čatibović.

Smijenjen je i predsjednik Skupštine Sead Kulović, kojeg je naslijedio Benjamin Deljković.

Kako su Čelik, Peljto i Mulahasanović izabrani u UO, podnijeli su ostavke na mjesto u Skupštini, a umjesto njih izabrani su Almasa Hodžić, Edin Redžović i Alija Ašćerija.

Na prijedlog novog Upravnog odbora razriješen je dužnosti i tajnik Udruge Admir Šehović, a umjesto njega izabran je Emsel Krupalija.