DUDIĆ "Mnogi su nas otpisivali, ali treba ostati staložen i miran"

Feđa Dudić
hercegovina.info

Pobjedom na Pecari, nogometaši Veleža dodatno su se uključili u borbu za izlazak u Europu, a oni najeuforičniji navijači "Rođenih" spominju i borbu za naslov prvaka. Momčad Veleža igra jako dobru sezonu i snovi i želje navijača mogli bi čak postati i stvarnost.

"Mi ćemo pokušati izboriti Europu. Na samom početku smo rekli da je naš cilj borba za isto. Ja sam uvijek govorio da se imamo pravo boriti i nadati. Mnogi su nas otpisivali prije nego je počelo prvenstvo. Ja sam vjerovao u ovu ekipu i rekao sam da se s pravom i argumentirano možemo boriti za Europu. Vidjet ćemo, idemo iz utakmice u utakmicu pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti i koje mjesto na kraju prvenstva", rekao je trener Veleža Feđa Dudić za klupski kanal Velež TV.

O utakmici sa Širokim je rekao.

"Velika pobjeda. Pogledao sam utakmicu, bili smo zaista na visokom nivou, a pogotovo drugo poluvrijeme gdje smo limitirali protivnika da ne napravi niti jednu priliku. U posljednjim utakmicama smo imali problem u drugom poluvremenu, a sada je to bilo koncentrirano i jako dobro i na kraju smo nagrađeni. Imali smo jednu rupu od 5. do 35. minute i tada je Široki bio bolji protivnik na terenu i stvorio jednu jako dobru priliku, ali Bogdanović se pojavio. Zato uvijek kažem, kada se lomi trebamo vratara koji će nešto izvući i dati. On nam je to dao i možemo ga smatrati jednim od junaka utakmice."

No, treba ostati čvrsto na zemlji.

"Staloženo, mirno, spustiti glavu na zemlju. Trebamo trenirati dobro i okrenuti se Krupi. Znamo da imamo problema u utakmicama protiv "slabijih" protivnika, mada nema slabijih jer vidimo kakvi se rezultati događaju", rekao je Dudić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.