VIDEO  Velež slavio protiv Širokog na Pecari

Nogometaši Širokog Brijega večeras su protiv Veleža poraženi na svom stadionu Pecara rezultatom 0:2. Strijelci za momčad Feđe Dudića večeras su bili Anđušić u 2. minuti te Zvonić u 92. minuti iz jedanaesterca.

Prvu prigodu imao je Široki u 2. minuti. Dobro je pucao iskosa Ikić, ali vratar Veleža Bogdanović to brani. No, dvadesetak sekundi kasnije pogodak na drugoj strani. Jedan odbijanac u kaznenom prostoru Širokog prihvatio je Anđušić i dobro pucao za vodstvo Veleža. 

U 19. minuti domaći su tražili jedanaesterac. Rukom je igrao Argentinac Dario, ali sudac pokazuje da se igra dalje.

Šest minuta kasnije dobra prigoda za Velež. Nakon ubačaja Radovca glavom je pucao Dejan Georgijević, ali ta lopta odlazi iznad gola istrčalog Miškića.

U 28. minuti Zahara u dva navrata promašuje nemoguće, odnosno Bogdanović fantastično brani. Nakon ubačaja Mate Stanića iz slobodnog udarca Zahara puca glavom i Bogdanović brani prvi put, ali lopta se odbija ravno u noge poljskom napadaču koji ponovno puca s metra, a Bogdanović i to brani.

Minimalnom prednošću Mostaraca se otišlo na odmor.

Na prvu prigodu u drugom dijelu čekali smo do 60. minute. Pucao je dobro s nekih 25 metara Zachara, ali Bogdanović to dobro hvata. Minutu kasnije dobro je glavom pucao nakon kornera Jurić, ali lopta odlazi pokraj vratnice Veleža.

U 75. minuti pucao je Osmić, ali domaći tu loptu odbijaju u korner. Nakon tog kornera jedanaesterac za Velež. Jurić je bio u kontaktu sa Zeljkovićem, igrač Veleža pada, a sudac pokazuje na bijelu točku. Loptu uzima Brandao i puca, a Miškić to odlično brani.

U 79. minuti dobro je pucao Ikić, ali ide to ravno u Bogdanovića. Tri minute kasnije, fantastično je pucao Mato Stanić, a Bogdanović paradom vadi tu loptu ispod grede i odbija u korner. Nakon kornera glavom je pucao Božo Musa, ali ta lopta odlazi iznad gola.

U 92. minuti novi jedanaesterac za Velež. Šabić je srušio Ovčinu, a kazneni udarac u pogodak pretvara Zvonić za konačnih 0:2.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.