DOZNAJEMO Zrinjski prodaje Stipu Radića, odlazi u Dansku

Stipe Radić napušta HŠK Zrinjski i dolazi u Dansku
Hercegovina.info

HŠK Zrinjski radi novi transfer. Naime, Plemiće će u ovom prijelaznom roku napustiti pouzdani stoper Stipe Radić. Kako doznaje Hercegovina.info, Radić sigurno odlazi u Dansku, a njegov novi klub za sada se još uvijek drži u tajnosti.

Prema našim saznanjima iz Međugorja gdje se Zrinjski nalazi na pripremama, Danska je najprihvatljiviji izbor za igrača, ali i za Zrinjski koji će dodatno napuniti svoju blagajnu s obzirom na to da je Radić u Zrinjski stigao kao slobodan igrač i odigrao tek jednu polusezonu.

Stipe Radić prošao je kompletnu omladinsku školu Hajduka, a u veljači 2021. godine transferiran je u belgijski Beerschot za 250.000 eura. Njegova vrijednost u Belgiji jedno vrijeme bila je čak 1.200.000 eura, a u srpnju prošle godine prešao je u Fortunu Sittard.

Nakon pola godine avanture u Nizozemskoj stigao je u Zrinjski kao slobodan igrač, a njegova trenutna igračka vrijednost prema Transfermarktu je 600.000 eura

Međugorski izvori kažu kako je Radić veliki profesionalac i izuzetno predan radu i želji za napretkom kako bi iskoristio svoj puni potencijal.

Radić je u subotu igrao svih 90 minuta u susretu protiv Sesveta, a hoće li to biti njegov posljednji nastup u dresu s lentom ostaje nam za vidjeti u narednim danima.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.