DOZNAJEMO Frane Ikić dobio tužbu protiv Veleža. Poznat iznos koji će mu isplatiti, ali i razlog tužbe

Frane Ikić
FK Velež

Frane Ikić nogometaš FC Buxoro iz Uzbekistana, tužio je svoj bivši klub, mostarski Velež. Frane Ikić protiv Rođenih je podnio tužbu FIFA-i. Kako je za Hercegovina.info potvrdio je predsjednik Veleža Senad Kevelj, Ikić je prema neslužbenim informacijama Velež tužio za 200.000 maraka.

Ikić je u Velež stigao u srpnju prošle godine, a Velež je napustio tijekom zimskih priprema ove godine. Kako nam je kazao predsjednik Veleža, igrač je to napravio svojevoljno, pa se postavlja pitanje na osnovu čega je tužio mostarski klub.

No, ono što doznaje Hercegovina.info, Frane Ikić je kao stranac Velež tužio nakon što su mu kasnile tri plaće (od šest mjeseci koliko je proveo u Veležu) pri čemu je automatski dobio osnovu za svoju tužbu.

Također doznajemo kako je Ikić dobio tužbu u svoju korist, a iznos koji će mu Velež morati isplatiti je 55.000 eura, odnosno oko 110.000 maraka, što je prema informacijama ostatak za šest mjeseci iz prve ugovorne godine. Ugovor su Velež su potpisali na godinu s opcijom produženja za još jednu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.