IKIĆ TUŽIO VELEŽ, TRAŽI 200.000 MARAKA "Svojevoljno je napustio pripreme, ne znamo po kojoj osnovi traži isplatu"

Frane Ikić
NK Široki Brijeg

Bivši nogometaš Veleža Frane Ikić tužio je mostarski klub Svjetskoj nogometnoj organizaciji FIFA-a. Naime, Ikić traži da mu Velež isplati 200.000 konvertibilnih maraka. Ovu informaciju za Hercegovina.info potvrdio je predsjednik Veleža Senad Kevelj.

"Istina je da nas je Ikić tužio FIFA-i, ali više od toga ne znamo. Pametniji ćemo biti kada dobijemo tužbu pismeno", ističe Kevelj.

Ikić je prema riječima Kevelja u siječnju ove godine naprasno napustio pripreme. 

"Igrač je jednostavno otišao s priprema nakon što je šest mjeseci proveo u klubu. Njemu je isplaćeno tih šest mjeseci, a prema informacijama, on traži isplatu još 18 mjeseci. Točnije, Ikić je s našim klubom imao potpisan ugovor na godinu s opcijom produženja ugovora za još jednu godinu ukoliko obje strane budu složne za to. Po kojoj osnovi on traži da mu se isplati još šest mjeseci koje nije proveo u klubu i još godina koja za koju nije postignut dogovor, uistinu ne znam. On je svojevoljno napustio pripreme", kaže. nam Kevelj.

U klubu će pričekati presudu.

"Tako je. Ukoliko prvostupanjska presude ne bude kako treba, idemo na drugostupanjsku pa ćemo vidjeti", kazao nam je Kevelj.

Frane Ikić za Velež je potpisao u srpnju prošle godine, a za Velež je odigrao 16 susreta u kojima je upisao jedan pogodak.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.