VIDEO  Donedavni trener Širokog Brijega debitirao remijem na izborničkoj klupi, dva pogotka Ljubušaka

Hrvatska u-17 reprezentacija
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina remizirala je danas u prvoj utakmici elitnog kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Izabranici donedavnog trenera Širokog Brijega Marijana Budimira odigrali su neodlučeno s Njemačkom, a konačni rezultat je bio 3:3.

Na utakmici sa šest pogodaka, gledatelji u Portugalu, gdje se turnir igra, mogli su vidjeti čak četiri dosuđena kaznena udarca.

Poveli su mladi Vatreni već u 5. minuti. Srušen je u kaznenom prostoru Mislav Ćutuk. Napadač iz Ljubuškog sam je odlučio izvesti jedanaesterac i pogodio je za vodstvo Hrvatske.

U 11. minuti Njemačka dolazi do poravnanja. Nakon što je Rajić obranio jedan udarac, na odbijenu loptu je natrčao Neumann i poslao loptu u mrežu.

Sadržaj se učitava...

U 20. minuti preokret. Ubacio je Ličina, a Neumann je ponovno bio strijelac.

No, u 33. minuti novo poravnanje. Precizan je ovaj put lijepim udarcem bio Roko Vojvodić koji je pogodio za 2:2.

U 56. minuti jednu loptu krade Bruno Durdov, a ruši ga njemački vratar. Novi kazneni udarac za Hrvatsku i novi pogodak Mislava Ćutuka za vodstvo Hrvatske.

U 72. minuti treći jedanaesterac na utakmici,  ali ovoga puta za Njemačku. Mandić je srušio jednog nogometaša Njemačke, a sudac pokazao na bijelu točku. Siguran realizator za 3:3 bio je Onyeka

U posljednjoj minuti regularnog dijela susreta novi kazneni udarac za Njemačku. Sada je loptu uzeo Ličina, ali njegov udarac zaustavlja Rajić i spašava Hrvatsku od poraza.

HRVATSKA: Rajić, Pajsar (83’ Godec), Zebić, Puljić, Mandić (79’ Kitin), Baković (79’ Čović), Vojvodić, Durdov, Ahmeti, Huskić (63’ Barić), Ćutuk.

NJEMAČKA: Hellstern, Meiser (89’ Pedrosa), Nink, Neininger, Keumo, Swider, Licina, Sauck (64’ Culbreath), Onyeka, Husser (64’ Stange), Neumann (84’ Poller).

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.