DODIK "Borac će biti prvak, a što si ti napravio sa Slogom iz Prnjavora?"

Milorad Dodik
Ilustracija/Hercegovina.info

Na današnjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske Milorad Dodik otvoreno ja rekao kako će FK Borac biti prvak Bosne i Hercegovine sljedeće godine te kako će igrati Ligu prvaka.

U raspravi s Miladinom Stanićem (SDS) koji je rekao kako je Borac vlasništvo Milorada Dodika, Dodik se krenuo hvaliti uspjesima njemu omiljenog košarkaškog kluba Igokee, a zatim je spomenuo i Borac.

"Što pravite priče, izmišljate pa je FK Borac vlasništvo Milorada Dodika. Nije! Ali sam ponosan što je FK Borac danas jedan od najjačih nogometnih klubova u Bosni", rekao je žustro Dodik pa dodao.

"A Što si ti uradio na tu temu? Zašto nije Sloga iz Prnjavora nešto jaka? Zato što ne daš pfeninga, zato što si tipsa, zato što gledaš samo sebe i zato što te briga za nogometnim klubom. Ovaj klub ovdje, ja sada kažem, Borac će biti šampion. Ići će u Ligu prvaka. Što si ti uradio", ponovno je upitao Dodik pa nastavio.

"E pa da znaš to je vrlo naporno raditi i nije niti malo lako i jednostavno. Nije lako osigurati klubovima da budu vrhunski. Ja tamo gdje jesam, to su vrhunski klubovi, a je li ima ijedan klub gdje si ti nešto napravio? Ti ne možeš da dadneš bolan ništa, ti samo znaš uzet i uključuješ se tamo gdje možeš uzet. Ti nikad nigdje nisi ništa dao. Pokaži gdje si nešto napravio za narod", rekao je Dodik Staniću.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.