VIDEO  "Dobili smo novu priliku, igračima sam rekao da je privilegija igrati za Zrinjski"

Sergej Jakirović
hercegovina.info

Nogometaše HŠK Zrinjski sutra od 17 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom očekuje jako važna utakmica na domaćem terenu protiv Krupe, u kojoj će Plemići tražiti pobjedu kako bi ostali u borbu za Europu. 

Pred novinare je danas izašao Zrinjskog Sergej Jakirović. Trener Zrinjskog rekao je kako ga dojam sutra ne zanima već isključivo pobjeda.

"Krupa ovo proljeće igra puno bolje nego jesenas. Sigurno da su oni s ovom pobjedom korak bliže ka ostanku, ali mi moramo gledati naše ciljeve. Nakon odigranog kola u srijedu dobili smo još jednu šansu iako ne ovisimo sami o sebi.Moramo napraviti sve da pobijedimo. Čak ću reći da me sutra ne zanima dojam nego da prebacimo loptu preko linije i da nastavimo raditi stvari koje radimo", kazao je trener Zrinjskog.

Treba paziti na bivše Plemiće.

"Igrali smo s njima na otvaranju proljetnog dijela. Igraju u sustavu 4-4-2, vole igrati presing i otvarati igru od vratara i stvaraju dosta prilika. Olakotna okolnost za nas je što neće igrati Mandić koji je pokretač svih tih opasnih akcija. No, ima tamo još zanimljivih igrača koji nam mogu napraviti probleme. Prije svega moramo obratiti pažnju na Tonija Jovića, ali i Redžića. Krupa ima nekoliko bivših nogometaša Zrinjskog koji će se htjeti dokazati. Svaka ekipa ide 300 posto na nas. Svi se bacaju na glavu protiv nas. Zato sam rekao našim igračima da je privilegija igrati za Zrinjski", rekao je između ostalog Jakirović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.