DINO ĆORIĆ Ne smijemo biti opterećeni prvim mjestom, a svi vide zasluge trenera Karačića u našim dobrim igrama

dino ćorić, NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg

Momčad Širokog večeras od 20 sati očekuje težak ispit na Tušnju, gdje u okviru 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine gostuju kod Slobode.

Prilika je to za momčad Tonija Karačića da izbije na vrh prvenstvene ljestvice. No, kapetan Širokog, Dino Ćorić, kaže kako se time njegova ekipa previše ne zamara.

"Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica i niti malo lagan protivnik. Ne opterećujemo se prvim mjestom. Idemo u Tuzlu odigrati najbolje što znamo pa ćemo vidjeti do kuda će nas to dovesti."

Iako mnogi nisu očekivali ovakva izdanja najmlađe momčadi lige, Široki igra trenutno najljepši nogomet u prvenstvu. Rekao je to upravo i trener Slobode Gradimir Crnogorac uoči večerašnjeg susreta.

"Ako naporno trenirate i ako se u životu nečemu nadate, onda rezultat mora doći. Sigurno nitko ne trenira za poraze. Mi smo svjesni svojih kvaliteta i tako smo se postavili na terenu, nikoga se ne bojimo. Šteta za bodovima protiv Veleža i Radnika koje smo prosuli, no, idemo dalje. Ima još utakmica i jako puno bodova je u igri."

Iako ima tek 30 godina Ćorić je u svojoj momčadi već kao rutiner i cijelu karijeru u Širokom.

"U najboljim sam godinama i osjećam se odlično. Tu sam za sada ostao, no, tko zna što se u budućnosti nekada može dogoditi, nikada ne reci nikada."

Široki prošlu sezonu nije izborio Europu. Za sada su na dobrom putu da je vrate na Pecaru.

"Mi moramo ići iz utakmice u utakmicu. Ne smijemo biti opterećeni time. Ja se nadam da ćemo uspjeti", ističe Ćorić.

Mora se reći kako u cijelom ovom nizu dobrih rezultata i odličnih igara velike zasluge pripadaju treneru Karačiću.

"Mislim da se to vidi i da to svi primijete. Moramo samo nastaviti s ovakvim izdanjima i onda će nas to dovesti do naših ciljeva", rekao je Dino Ćorić u razgovoru za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.