DERBI NA PECARI Navijači Sarajeva nisu došli u Mostar, ali zato hoće u Široki Brijeg

Horde Zla u Širokom Brijegu Široki Brijeg
Klix

Nogometaši NK Široki Brijeg u subotu 5. ožujka na Pecari će u velikom derbiju dočekati momčad FK Sarajevo. Susret je to od velike važnosti za obje momčadi. Igrači Ivice Barbarića žele nastaviti utrku za Zrinjskim i utvrditi poziciju koja sigurno vodi u Europu, dok je Sarajevu Europa glavni cilj, šanse za osvajanjem titule davno su izgubljene.

Bit će to druga utakmica zaredom koju će bordo momčad igrati u Hercegovini, nakon što su jučer u Mostaru na Areni Rođeni ugostili Zrinjski. Nisu igrači Sarajeva jučer imali podršku svojih navijača zbog odluke Komisije za sigurnost i stadione NS BiH utakmica se igrala bez publike. No, i da nije bilo te odluke najvatrenijih navijača Hordi zla ne bi bilo. Naime, oni zbog vodstvom kluba i trenerom Mirzom Varešanovićem, čiji odlazak traže, bojkotiraju utakmice.

No, zato u Široki Brijeg navijači Sarajeva dolaze. Kako je potvrđeno danas za Hercegovina.info iz kluba s Pecare, najavljen je dolazak oko 250 navijača Sarajeva, što je i 5 posto od ukupnog kapaciteta stadiona koliko je inače klub domaćin dužan osigurati gostujućim navijačima.

Ulaznice za ovaj derbi Široki Brijeg će pustiti u prodaju u srijedu 1. ožujka, a njihova cijena bit će 10 KM. Prema najavama stadion Pecara trebao bi biti u potpunosti rasprodan.


 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.