DANKO ŠULENTA "Ne govorimo uzalud 'Mostarski i europski Zrinjski', među deset smo klubova s najvećim napretkom u Europi"

Željko Petrović HŠK Zrinjski
hercegovina.info

Na današnjem predstavljanju novog trenera HŠK Zrinjski Željka Petrovića, predstavnicima medija obratio se i izvršni dopredsjednik kluba Danko Šulenta. On je istaknuo kako je iznimno ponosan što je trener poput Željka Petrovića odlučio doći raditi u HŠK Zrinjski. Šulenta je istaknuo kako je ovo jedan novi iskorak za klub u stručnom dijelu svoga djelovanja, s obzirom na ogromno trenersko iskustvo i klubove u kojima je Petrović radio.

No, Šulenta je stavio i naglasak na sve što je klub napravio posljednjih godina. Stvoren je jedan respektabilan klub.

"Želim se zahvaliti i svim našim dosadašnjim trenerima jer bez njihovog sudjelovanja u rastu ovog kluba, sigurno ne bismo bili na pozicijama koje ovaj klub danas zavrjeđuje u BiH i regije, ali mogu reći i u Europi. Ne govorimo bez razloga "Mostarski, europski Zrinjski". Mogu reći da sam na to ponosan i bit ću siguran ponosan i nakon ove sezone", rekao je Šulenta.

 Zrinjski je među deset klubova u Europi s najvećim napretkom.

"Naši ciljevi su poznati i oni su uvijek najviše. Ove godine se svim sportskim silama moramo izboriti za devetu titulu koja će još jednom potvrditi veličinu i snagu ovog kluba. Jednako tako, naše aktivnosti će biti usmjerena na osvajanje Kupa BiH. Samim tim će nam se otvoriti put da u Europi ponovno napravimo nešto veliko. Uspjeli smo se prošle sezone pozicionirati i izboriti dodatni koeficijent u UEFA-inim natjecanjima. Postigli smo značajan napredak kad je u pitanju napredak klubova i tu smo među deset klubova u Europi", rekao je Danko Šulenta.

On je novom treneru Zrinjskog uručio dres s brojem devet istaknuvši kako se nada da će ove sezone osvojiti i deveti naslov prvaka.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.