VIDEO  DAN KOJI SE PAMTI Filip se pozdravio s bratom koji je bio na drugoj strani, a zatim obranio jedanaesterce Zecu i Bekriću

Luka i Filip Miletić
Hercegovina.info

Nogometaši Željezničara danas su u prijateljskoj utakmici na stadionu Bare u Čitluku svladali domaće Brotnjo rezultatom 0:2. Osim rezultata i izrazito vjetrovitog vremena, ovaj susret ostat će zapamćen po još nekoliko stvari. 

Prva je ta da su danas protiv svog matičnog kluba danas su u Čitluku zaigrali Miletić i Juričić nogometaši Željezničara.

Stoper Plavih s Grbavice imao je danas pak i bratski duel. Naime, na vratima Brotnja stajao je njegov mlađi brat 24-godišnji Filip i unatoč porazu on je danas bio prvo ime utakmice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miletić mlađi danas je obranio dva jedanaesterca. I to ne bilo kome već Erminu Zecu i Samiru Bekriću. Ostaje mali žal što je sudac signalizirao da se Bekrićev udarac mora ponoviti jer je Miletić ranije izašao s vrata. Iako je sudac možda bio i u pravu, mogao je možda malo i 'progledati kroz prste' mladom vrataru te ga nagraditi u ovoj prijateljskoj utakmici u kojoj je pokazao veliku hrabrost i hladnokrvnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novi trener u Brotnju mu je pak proslavljeni vratar nogometne reprezentacije Hrvatske Vladimir Vasilj pa je sigurno i od njega prije utakmice dobio važne savjete.

Sve u svemu, Filipu Miletiću ovaj dan ostati će dugo u pamćenju.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.