FOTO  Željezničar slavio u Čitluku, Brotnjo pružio jako dobar otpor

Brotnjo Željezničar
Hercegovina.info

Prijateljski susret danas su u Čitluku na stadionu Bare odigrali HNK Brotnjo i FK Željezničar. Pobjedu su očekivano odnijeli nogometaši sarajevskog kluba rezultatom 0:2, iako su Čitlučani danas bili 'tvrd orah' i pružili jako dobar otpor.

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka. Najveću prigodu imao je Željezničar u 4. minuti utakmice kada je gostima dosuđen kazneni udarac. Loptu je na bijelu točku stavio Ermin Zec i pucao, no mladi vratar Brotnja Filip Miletić odlično brani njegov udarac.

Valja istaknuti kako je mladi vratar Brotnja Miletić mlađi brat stopera Željezničara Luke Miletića.

Igrači Amara Osima ipak su u drugom dijelu uspjeli doći do pobjede i to u samoj završnici susreta. U 73. minuti nakon jedne situacije u kaznenom prostoru domaćih ponovno je dosuđen kazneni udarac za Osimovu momčad. Ovog puta loptu je uzeo iskusni Samir Bekrić. Mladi Filp Miletić zaustavlja i ovaj udarac. No, pomoćni sudac je tražio zbog pomjeranja igrača da se kazneni udarac ponovi te je Bekrić z drugog pokušaja pogodio za vodstvo.

U 76. minuti Željezničar dolazi i do drugog pogotka. Odlično se Nargalić riješio svojih čuvara te pogodio mrežu domaćih za konačnih Brotnjo Željezničar 0:2.

Valja reći i kako je danas na klupi Brotnja svoj debi imao Vladimir Vasilj proslavljeni hrvatski vratar.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.