FOTO  Četvrta večer malonogometnog Božićno-Novogodišnjeg turnira u Čapljini

malonogometni turnir Čapljina, Božićni turnir

ČAPLJINA-Iznimno su bili raspoloženi strijelci u utakmicama četvrte večeri malonogometnog Božićno-Novogodišnjeg turnira u Čapljini.

U prvoj utakmici večeri momčad Caffe IN Međugorje je pomalo rukometnim rezultatom 12:6 bila bolja od simpatične ali dosta mlade i neiskusne momčadi DoljanaVeć na poluvremenu ove utakmice bilo je 6:0 za Caffe IN Međugorje pa je Doljanima prijetila prava rezultatska katastrofa. Na kraju je završilo sa tih 12:6 za igrače iz Međugorja koji su s eviš enego zasluženo plasirali u drugi krug natjecanja. Za Caffe IN Međugorje čak šest pogodaka postigao je Tomislav Pavlović a pratili su ga Karlo Vasilj sa tri pogotka i Bencun sa dva kao i Brajković sa jednim pogotkom. Za Doljane je tri pogotka postigao Mlikota , dva pogotka je postigao Petar Njavro a jedan Josip Njavro.

U drugoj utakmici večeri momčad Saeson Break Auto prijevoz Mostar rezultatom 5:3 slavila je protiv momčadi Počitelj/Hotanj. Za momčad iz Mostara pogotke su postigli Drežnjak(2), Luka Suton(2) i Božić a za Počitelj/Hotanj u strijelce su se upisali Kalfić, Tole i Jerković.

Hercegovina.info