BRUTALNO ISKREN Bivši nogometaš Zrinjskog oglasio se o neredima u Splitu

Torcida neredi
Zvonimir Barašin/PIXSELL

Nakon što je Hajduk pretrpio drugi poraz od Dinama u samo pet dana razmaka i nereda koji su se dogodili nakon završetka utakmice nižu se brojne osude i reakcije. Jednu od njih objavio je i bivši nogometaš Hajduka, ali i mostarskog Zrinjskog Tonči Kukoč. Kao i uvijek Kukoč je bio bez dlake na jeziku.

Tonči Kukoč

"Tko će platiti nastalu štetu i kazne? Opet Hajduk naravno. Nitko nije veći od kluba, ni igrači, ni uprava ni navijači. Ono što se u zadnje vrijeme događa u Splitu, pojedinci misle da su veći od kluba. Govore o velikoj ljubavi i poštovanju prema klubu, a unište pola sjevera i naprave kaos na terenu. Bacanjem boca na Baturinu samo ponižavamo sebe i klub. PR služba Hajduka (beskičmenjaci) reagira i na najmanju stvar, ali neće reagirati na pojedince koji misle da su veći od kluba, i koji taj klub teroriziraju godinama. Od 2008. Hajduk je radi pojedinaca platio više od 2 milijuna eura kazne.

Hajduk nije talac Livaje, već onih jučer koji su došli na utakmicu samo da naprave kaos. Klub vode ljudi koji nemaju ni srca, ni muda ni karaktera da im se suprostave. Strah je vrag.

Pravi navijači Hajduka su veći od onoga jučer. Nadrogiranima nije mjesto na stadionima. Imamo najviše pretplatnika, ali smo izgubili kompas u svemu. Jednom na kraj treba stati siledžijima i nasilnicima.

Čestitke Dinamu, bio je bolji za dva koplja, nisam bio ljut što smo izgubili 0-1 već sretan što nije bilo 0-5, a to možemo zahvaliti samo ulasku Lučića", napisao je Kukoč.

Poljud

HNS žestoko kaznio Hajduk

Povjerenstvo za natjecanje SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa donijelo je odluku o suspenziji Gradskog stadiona Poljud za odigravanje svih utakmica seniorske momčadi HNK Hajduk do konačne odluke…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.