BRUNO AKRAPOVIĆ "Svojim igračima zabranjujem samo jedno, a navijači Želje nemaju razloga za strah"

Bruno Akrapović FK Željezničar
Hercegovina.info

Nogometaši Željezničara formu za nastavak teške sezone Premijer lige BiH bruse u Međugorju. Pod vodstvom novog trenera Brune Akrapovića Željezničar je danas u prijateljskom susretu svladao Vršac rezultatom 2:1. 

Trener Plavih s Grbavice zadovoljan je kako teku pripreme.

"Fokus je bio na fizičkoj spremi, na bazične pripreme. Momci rade dobro. Imamo dosta novih igrača i jasno je da se svi trebaju prilagoditi. Podižemo intenzitet treninga i usporedno igramo pripremne utakmice. Sve je ovo novo za igrače, ali i za mene. Pokušat ćemo iskristalizirati prvih jedanaest i polako dolazimo u formu. Za sada sam zadovoljan. U Međugorju imamo perfektne vremenske uvjete. Na nama je da ih maksimalno iskoristimo, da se što bolje upoznamo i da se pripremimo"., kaže Akrapović za Hercegovina.info.

Momčad iz Grbavice pojačala se s nekoliko igrača. Stigli su tako: Samir Radovac, Amer Hiroš, Stefan Radinović, Harun Karić, Faris Zubanović, Filip Dujmović i Bismark Charles, Nemanja Cavnić i Antonio Pavić.

"Zadovoljan sam. Tražili smo ciljano pojačanja na određenim pozicijama. Mislim da smo uspjeli i doveli određenu kvalitetu koja može podići našu igru. To su igrači koji mogu odgovoriti na naš stil igre. Sigurno je da oni nisu u najboljoj fizičkoj spremi, ali radimo na tome da što prije dođu na svoj maksimum".

Iza Željezničara je nikad gora jesen. Plavi se nalaze na desetom mjestu s 19 osvojenih bodova koliko ima i Igman koji je na jedanaestoj poziciji koja vodi u niži rang. Akrapović ističe kako mu je to veliki motiv za nastavak sezone.

"Itekako veliki izazov. No, ne želim se osvrtati u prošlost. Ona je za mene nešto što se čita u knjigama i ne spominje se svaki dan, naročito ako je negativna. Ne želim da se osvrćemo na negativne stvari i da tražimo krivnju negdje. Na nama je da radimo sve da to izgleda bolje. Mislim da imamo određenu pozitivu uj ekipi. I njima zabranjujem da gledaju unatrag. Imamo samo budućnost, a od prošlosti nema ništa".

On ističe i kako se navijači Željezničara ne trebaju brinuti za proljeće i status kluba.

"Naravno. Mislim da tko radi pošteno i s velikim intenzitetom da će ga navijači prepoznati. Nemamo se čega plašiti. Naprotiv, veselimo se prvoj utakmici i susretu s našim navijačima", rekao nam je Akrapović.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.