BROJNI UPITI Pitali smo HT Eronet hoće li njihovi korisnici moći gledati HNL i ove sezone, evo što su nam odgovorili

Hajduk, Dinamo, HT Eronet, HOME.TV, HNL, prijenos, Hrvatska nogometna liga
Cropix

Prvu Hrvatsku nogometnu ligu od nove natjecateljske sezone 2022./2023. u Hrvatskoj će moći  pratiti samo korisnici MAXtv-a, Iskon.TV-a i EvoTV-a.  Pravo na jednu utakmicu po kolu imat će HRT, ali još nije definirano koju utakmicu će moći izabrati.

Za potrebe tog programa HT će pokrenuti dva nova kanala, koji će se zvati MAXsport 1 i MAXsport 2. Novi kanali neće se dodatno naplaćivati, a bit će dostupni pretplatnicima sportskih paketa, kao i do sada.

Ljubitelji HNL-a u Bosni i Hercegovini koji su ovu ligu pratili putem Arena Sport kanala ostali su pomalo zabrinuti da će ostati zakinuti za praćenje iste. S obzirom na brojne upite čitatelja, upit smo poslali HT Eronetu. Imaju dobre vijesti za svoje korisnike.

"HT ERONET će u idućem razdoblju korisnicima HOME.TV usluge i dalje nastojati osigurati najbolji sportski sadržaj, što uključuje i utakmice Hrvatske nogometne lige, međutim još uvijek nemamo službenu potvrdu koji će kanal biti nositelj prava za HNL u Bosni i Hercegovini u idućoj sezoni", rekli su iz Eroneta za Hercegovina.info.

Kako neslužbeno doznajemo, ljubitelji HNL-a neće ostati ni zakinuti za utakmicu hrvatskog Superkupa koja se ove subote igra na Maksimiru između Hajduka i Dinama do 20 sati. Nju će korisnici HOME.TV moći pratiti putem Arena Sport kanala.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.