BROJNI ČITLUČANI KREĆU PUT ZENICE "Ne ostavljamo Zrinjski bez naše podrške ni u gostima, imamo samo jednu želju"

Ultras Čitluk
KN Ultras Mostar

Sutra se u Zenici igra veliko finale Kupa Bosne i Hercegovine u kojem se sastaju mostarski gradski rivali HŠK Zrinjski i FK Velež. Utakmica je to koja je prava poslastica za navijače oba kluba, ali i za sve ljubitelje nogometa u BiH. Zrinjski je godinama kvalitetom i kontinuitetom iznad ostatka lige, dok je u nekoliko posljednjih izjava trener Plemića Krunoslav Rendulić naglasio kako smatra da Velež nakon Zrinjskog igra najljepši nogomet u ligi. Plemići žele ispisati povijest i osvojiti dvostruku krunu što im do sada još nije uspjelo, dok Velež želi obraniti Kup i tako izboriti izlazak u Europu. Stoga je sigurno kako nas očekuje zanimljiva i borbena utakmica.

Jednako tako očekuje nas zanimljiv navijački ogled na tribinama.

Ultras Čitluk

Brojni Mostarci sutra će put Zenice. Istina, zbog sigurnosti ići će se različitim rutama kako ne bi došlo do nekih neželjenih scena. 

Zrinjski i Velež od Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine dobili su po 3000 ulaznica koje su klubovi rasprodali te nas sigurno očekuje odličan dekor na tribinama Bilinog Polja.

Ultras Čitluk

Osim navijača iz Mostara, put Zenice će i navijači ovih klubova iz drugih gradova i mjesta. Tako će Zrinjski imati snažnu podršku iz Čitluka. Cijelo proljeće stadion Bare i Čitluk su bili domaćini Zrinjskom na čijem stadionu se radi na novom hibridnom travnjaku. Na najbolji mogući način Čitlučani su dočekali Zrinjski koji u ovom mjestu, ali i u cijelom Brotnju ima veliki broj navijača.

Ultras Čitluk

Čitluk je sjajan domaćin Zrinjskom cijeli proljetni dio prvenstva

Tako će čitlučki Zrinjevci organizirano put Zenice. Ide se kombijima i automobilima. Neki će pak u vlastitom aranžmanu. No, svi imaju samo jednu želju.

"Želimo taj Kup kako bi nam Zrinjski u Čitluk za vikend protiv Leotara na Bare donio dva trofeja, kako bi zajedno proslavili dvostruku krunu. To bi bio sjajan završetak ove odlične sezone, ali i kako bi te slike ostale za povijest kao neraskidivu vezu našeg Zrinjskog i našeg Čitluka", kažu nam simpatizeri Zrinjskog iz Čitluka.

Kada je u pitanju Zrinjski "ne boje se juga, bure, kiše ni žege" kako je to otpjevao u pjesmi Daleke Obale "Sušac blues" Marijan Ban.

Ultras Čitluk

Marijan Ban na proslavi HŠK Zrinjski u šampionskoj majici

"Ništa ne remeti planove. Naša ekipa inače prati Zrinjski na brojnim gostovanjima, navikli smo na sve. Možda će neke starije navijače ostaviti kući zbog radnog dana i vremena, ali nas ne. Ide nas veliki broj i Zrinjski će imati snažnu podršku. Uz Zrinjskog smo na našem stadionu u Čitluku, ne ostavljamo ga ni u gostima, u Zenici, bez naše podrške, kažu.

Još kada bi zabio njihov Čitlučanin Antonio Prskalo.

Ultras Čitluk

Antonio Prskalo

"Puno ih je postigao protiv Veleža u mlađim kategorijama i to spektakularnih, što iz slobodnjaka, što iz kornera. Bi li bi presretni da sutra dobije priliku i pogodi za Kup, ali to je manje važno. Neka pobjednički pogodak postigne i vratar Marić, samo da pobijedimo i dvostruku krunu donesemo u Čitluk", rekli su za Hercegovina.info navijači iz Čitluka.

Ultrasi su jučer veliku podršku uoči derbija dali svojim nogometašima na trening kampu u Rodoču.

Sadržaj se učitava...

Pjesma "Igraj do kraja", transparenti "Mentalitet pobjednika" i "Samo Zrinjski uvijek ostaje ponos moje Hercegovine" uz nekoliko upaljenih bengalki najavili su odličan ambijent i na velikom finalu.

Ultras Čitluk

Utakmica između HŠK Zrinjski i FK Velež igra se sutra (srijeda 17. svibnja) s početkom u 18 sati na stadionu Bilino polje u Zenici. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.