BORO PRIMORAC "Ma ne plačem, netko mi je stavio luka u oči"

Boro Primorac
Screenshot

Juniori Hajduka plasirali su se u polufinale Lige prvaka pobijedili sinoć Borussiju iz Dortmunda nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (8:9). 

Nakon regularnog dijela utakmice na semaforu je pisalo 1:1, pa se otišlo u raspucavanje, a tu se spretniji bili mladi hajdukovci. 

Hajduk se tako plasirao u polufinale gdje ga čeka još jedan europski velikan talijanski Milan.

Jedan od najzaslužniji za ovakve rezultate mladih nogometaša Hajduka svakako je  Boro Primorac. Primorac je na čelo Akademije "Luka Kaliterna" stigao 2019. godine i od tada ovi "Bili tići" imaju dominaciju u hrvatskom prvenstvu, a odlično prezentiraju hrvatski nogomet na europskoj sceni.

Nakon jučerašnje pobjede nije mogao sakriti suze.

"Čestitam svima, cijelom Klubu jer ovo će galvanizirati cijeli Klub, da idemo prema naprijed, da budemo zajedno i napravimo od Hajduka veliki Klub što on i je. Hajduk mora stalno biti u Europi. Drago mi je da smo prošli. Čestitam momcima, odigrali smo veliku utakmicu. Posebno mi je drago zbog navijača koji su nas došli bodriti i što su svi zadovoljni nakon ove utakmice. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan večeras", kazao je.

Na pitanje jesu li to suze u njegovim očima, Primorac je rekao: "Ma netko mi je stavio luka u oči".

Hajdukovi juniori završnicu Lige prvaka igraju u Nyonu, a tamo će osim njih i momčadi Milana biti AZ Alkamar i Sporting.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.