BILBIJA "Nikome direktno nisam psovao, a uvjeti u Trebinju su ispod ljudskog dostojanstva"

BILBIJA "Nikome direktno nisam psovao, a uvjeti u Trebinju su ispod ljudskog dostojanstva"
Hercegovina.info

Utakmica između Leotara i Zrinjskog u Trebinju imala je "treće poluvrijeme", zabilježen je incident na konferenciji za medije, ali i fizički obračun dvije strane. Optužbe domaćih su stigle na "račun" kapetena Plemića Nemanje Bilbije, a on je za portal Klix.ba ispričao svoju stranu priče.

Podsjetimo, pomoćni trener Leotara je ušao u prostoriju u kojoj se održavala konferencija za medije te je optužio kapetena Zrinjskog Nemanju Bilbiju za psovke te je djelomično otkrio razlog za to, međutim, napadač Plemića je otkrio događanja koja su prethodila tome, kao i ono što nije snimljeno.

Sadržaj se učitava...

"Nikome direktno nisam psovao, posebno ne onako kako je rekao čovjek koji je prekinuo konferenciju za medije. Dakle, psovku sam izrekao u svlačionici u kojoj je bila naša ekipa, a u kojoj nije bilo nikoga iz Leotara. Tko je što čuo pa se našao uvrijeđen, nije moja stvar. Ono što sam rekao je istina. Što reći kad nakon utakmice nema vode, nema toaleta, toalet papira, blatnjavo je, nema mogućnosti za pranje ruku, nema sapuna koji košta 80 feninga. To nigdje ne piše, a nije snimljeno ni kako kapeten Leotara udara trenera Sergeja. Snimanje je počelo nakon toga. Ali nema veze, vidjet ćemo što će biti na kraju sezone s njima", izjavio je Bilbija.

On je ogorčen onim što su Plemići doživjeli u Trebinju, kako na terenu, tako i izvan njega.

"Nisam imao potrebu oglašavati se, jer se nemam razloga pravdati. Uvjeti u Trebinju su ispod ljudskog dostojanstva. A sve poslije što se događalo, da kapeten jednog kluba udari trenera protivničkog tima, dno dna. Naravno da je nakon toga nastala frka", završio je Bilbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa