VIDEO  ŠTO SE SVE DOGAĐALO U TREBINJU Bilbija navodno psovao zbog tople vode, pomoćni trener upao na pressicu, kapetan Leotara napao Jakirovića!?

Leotar Zrinjski
Screenshot

Utakmica 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Leotara i Zrinjskog koja je završila rezultatom 1:1 imala je nažalost i treće poluvrijeme. Iako je utakmica prošla u korektnom i sportskom ozračju, nakon iste dogodili su se incidenti. 

Naime, nakon utakmice su trener obje momčadi, Sergej Jakirović i Marko Maksumić izašli na konferenciju pred novinare kako bi dali svoje viđenje susreta. No, njihovo izlaganje prekinuo je pomoćni trener domaćih Srđan Kuljić. On je došao negodovati zbog Nemanje Bilbije. Kako tvrdi Kuljić Bilbija je ružno psovao zbog tople vode.

Sadržaj se učitava...

"Kome psuje mrtvu majku Bilbija ovdje sada? Svima nama psuje majke mrtve ovdje! Je li vam to klub, je li vam to sramota? Sram vas bilo! Kada ga vidite upitajte ga što radi. Psuje majke mrtve što nema dovoljno tople vode. Sram vas bilo", rekao je Kuljić, a Jakirović i Maksumić su ostali u čudu ne znajući što se događa i nastavili konferenciju.

No, veći incident se dogodio pri ulasku nogometaša Zrinjskog u autobus.

Tu je prema svjedočenju Mostaraca kapetan Leotara Đoko Milović vrijeđao i prijetio gostima te odgurnuo trenera Zrinjskog Sergeja Jakirovića, nakon čega je došlo do naguravanja.

Sadržaj se učitava...

Trener Plemića Sergej Jakirović za Hercegovina.info je samo kratko rekao kako će se o svemu priopćenjem oglasiti klub, a konferenciju su najavili i iz trebinjskog kluba.