BIJELI BRIJEG SE "ŠMINKA" ZA EUROPU Evo što se radi na stadionu HŠK Zrinjski

BIJELI BRIJEG SE "ŠMINKA" ZA EUROPU Evo što se radi na stadionu HŠK Zrinjski
hercegovina.info

Nogometaši Zrinjskog za točno sedam dana u okviru kvalifikacija za grupnu fazu Europa lige na svom stadionu ugostit će momčad Differdange FC 03 iz Luksemburga.

Osim što je radno u momčadi Mladena Žižovića radno je i na stadionu. U klubu s Bijelog Brijega posvećeni su radovima i "šminkanju" stadiona, kako bi zadovoljili kriterije UEFA-e, koje krovna nogometna kuća traži za ovu fazu natjecanja.

"Za razliku od prošle godine kada smo uoči nove sezone krenuli s radovima na reflektorskoj rasvjeti te postavljanju elektronskih brojača na ulazima i sustavu videonadzora, ovog puta u pitanju su dosta manji radovi koji su ipak nužni kako bismo prvu europsku utakmicu mogli igrati u Mostaru. Riječ je o određenim preinakama u svlačionicama, zatim u sobi za doping kontrolu, kao i kontrolnoj sobi. Prostor za predstavnike medija sada će biti lijevo od VIP sektora, komentatorske pozicije desno, a odmah do njih i TV studio, rekao je za hercegovina.info glasnogovornik HŠK Zrinjski Mario Pandža.

Utakmica Zrinjski - Differdange FC 03 igra se 27. kolovoza s početkom u 20 sati. Kao i utakmice domaćeg prvenstva i utakmice u Europi za sada će se igrati bez prisustva gledatelja uz sve epidemiološke mjere.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.