Nelson komentirao Cro Copovu 'navodnu ozljedu', Mirko mu se ispričao i sve objasnio

cro cop, roy nelson
Fanovi Mirka Filipovića diljem svijeta ostali su razočarani kad su čuli da je njihova ljubimca teška ozljeda spriječila u namjeri da se revanšira Royu Nelsonu na spektatklu Bellator 200 u Londonu ovaj petak.

Mirko se nakon toga javio iz bolnice te na Facebooku objasnio što se dogodilo te koji su mu daljnji planovi u karijeri koja ne završava ovom teškom ozljedom.

Roy Nelson pak nakon ove vijesti putem Twittera traži nekog tko bi se borio s njim.

''Kao što već znate, neću se boriti s Cro Copom. Navodno se ozlijedio. Ne znam kako, ali navodno je ozlijeđen. Cro Cop, nadam se da ćeš biti bolje, a ako se netko u Engleskoj želi boriti protiv mene na Bellator 200, u preliminarnim borbama ili glavnom eventu, svejedno, došao sam u London na borbu i tražim borbu. Javite se na društvenim mrežama'', napisao je Nelson.

Jutros je Mirko u statusu na engleskom jeziku preko Facebooka uputio ispriku američkom kolegi.

''Roy Nelson, molim te primi moju ispriku zbog otkazivanja borbe. Naporno sam trenirao za ovu borbu, baš kao i ti. No ozlijedio sam koljeno u petak i morao sam jučer na operaciju'', napisao je Mirko te dodao kako se ipak nada da će njih dvojica opet ući u kavez.

''Oporavit ću se što je prije moguće i nadam se da ćemo tada imati revanš. Tome se zaista veselim i nadam se da ćeš opet prihvatiti'', stoji u u objavi na Facebooku.