CRO COP Modrić je uspio jer je igrao u bosanskoj ligi

Luka Modrić
Hercegovina.info

Najveći hrvatski borac Mirko Filipović gostovao je u emisiji HRT-a "U svom filmu", koju uređuje i vodi Tončica Čeljuska.

Cro Cop je pričao o brojnim temama, od samih početaka, ratnih godina u Varaždinu, svijetu slobodne borbe i životu u borilačkoj mirovini.

Na pitanje je li teško djetinjstvo i odrastanje razlog njegovog uspjeha, odgovorio je potvrdno ocijenivši kako su rijetki koji uspiju odrastajući sa "zlatnom žlicom u ustima".

"Rijetki takvi uspiju. Morate biti gladni novca ili uspjeha. Novac u smislu da želite osigurati sebi i svojim voljenima egzistenciju. Djeca koja odrastu sa zlatnom žlicom u ustima teško uspiju.

Cristiano Ronaldo je također primjer teškog odrastanja, Luka Modrić, on je ovce čuvao, imao je jako teško djetinjstvo. Kasnije je prošao bosansku ligu, to je bio masakr kakav se nogomet tamo igrao. Sve je to bilo potrebno da ostvari u životu sve što je ostvario. Sve je to rezultat teškog života, traume i trnovitog puta. Djeca koja odrastu u vilama s bazenom to ne mogu, ne kažem da nema takvih primjera, ali rijetki su", zaključio je Filipović.