Završen je prvi dio sezone lige Herceg-Bosne.

kshb
Vitežani su u odlčnoj utakmici slavili na Pecari protiv mlade ekipe Široki II zahvaljujući briljantnoj igri Željka Palavre koji je postigao 44 poena.

Zrinjski II je prebrodio krizu i upisao drugu uzastopnu ubjedljivu pobjedu.Ovaj put poraženo je Livno koje je u seriji loših utakmica.Ponovo je blistao nekadašnji Odžačanin Hasandić sa 28 poena. Crni vikend imali su košarkaši iz Kiseljaka.Najprije su u svoj dvorani u petak pretrpili neočekivan težak poraz od Ljubuškog,koji su konačno bili kompletni i uz pojačanje Lovrića,te izvrsne Gašpara,Mijatovića i Škegru će predstavljati u drugom dijelu Lige teškog protivnika svim ekipama.

Sutradan su Kiseljačani otputovali u Odžak na zaostalu utakmicu 10.kola i doživjeli pravu katastrofu,Jedina svijetla točka bio je Filip Čondrić,dok su posavce još jednom predvodili sjajni Horosković/26/i Jupić/25/. Najneizvjesnija utakmica bila je u Tomislavgradu,gdje su se sastale dvije posljednje ali i najmlađe ekipe.U lijepoj utakmici,presudilo je ipak iskustvo Đikića i M.Bakovića dok su kod gostiju najbolji bili Biogradlija i Milić.Posušje i Odžak svoj susret igraju kasnije.

Košarkaški savez Herceg Bosne