Liga Herceg-Bosne: Derbi kola u Mostaru

Dvije utakmice igraju se u danas.Lider Brotnjo očekuje novu pobjedu na svom parketu protiv Rame koja svoje najbolje partije pruža na gostujućim parketima.Izjednačenu utakmicu gledaćemo vjerojatno u Kiseljaku gdje gostuje Ljubuški koji zna iznenaditi kada to protivnik najmanje očekuje.
Subotnji matine u Š.Brijegu-u prijepodnevnom terminu gostuje prvi pratitelj Brotnja-Vitez.Vitežani su domaćine zamolili da igraju ranije da bi mogli prisustvovati utakmici NLB lige Široki-C.Zvezda koja se igra u 18 h.Vitez se nada još jednoj pobjedi iako na put odlaze ponovo bez naj strijelca Križanovića ,no izgleda da je druga vedeta Vitežana Palavra ponovo u top formi.Derbi kola je u Mostaru.Zrinjski II je visokom pobjedom u Rami najavio svoju dobru formu,a u goste mu stiže Livno koje želi zadržati svoje visoko 4.mjesto na tablici. U nedjelju je i derbi začelja.

Tomislav ili Busovača će pokušati doći do svoje druge pobjede,a nadu objema ekipama daje igre protekli vikend iako su obje ekipe poražene. Posušje i Odžak odigrat će svoju utakmicu kasnije prilikom gostovanja Odžaka u Hercegovini.

U subotu se igra i odgođena utakmica 10.kola u Odžaku,gdje je domaćin apsolutni favorit u srazu sa košarkašima iz Kiseljaka.

SATNICE UTAKMICA:
10.kolo Odžak-Kiseljak subota 6.2. 17,oo


11.kolo
Petak Brotnjo-Rama 18,30

Kiseljak-Ljubuški 20,oo

Subota Široki II-Vitez 12,3o

Zrinjski II-Livno 15,oo

Nedjelja Tomislav-Busovača 16,oo

 

( kshb.ba - Košarkaški Savez Herceg-Bosne )