Mostarac Princ novo pojačanje Cedevite

Odsustvo Vedrana Princa iz Zagreba bilo je kratko. Nakon što je napustio Cibonu poslije sukoba s trenerom Perasovićem, Princ se zaputio u Latviju gdje je nastupao za Ventspils, no sljedeću sezonu provest će u drugom zagrebačkom klubu Cedeviti.

"U razgovoru s trenerom Petrovićem i sportskim direktorom Mamićem dobio sam garancije kako će Cedevita složiti dobru momčad i za sljedeću sezonu i imati velike ambicije. Nadam se kako ćemo ih ispuniti, ostvariti dobre rezultate u NLB ligi te u Eurokupu", izjavio je Princ za službenu stranicu podsusedskog kluba.

28-godišnji playmaker je karijeru započeo u mostarskom Zrinjskom da bi preselio u Široki gdje je igrao sve do 2007. godine. Tada dobiva poziv Cibone u kojoj je sve do sredine ove sezone nakon čega je nastupao za Ventspils.

"Drago nam je da smo se dogovorili s Vedranom, on je odlično rješenje za pričuvnog playmakera. Imat ćemo dobru momčad i sljedeće sezone, u razgovorima smo s nekoliko igrača i vjerujemo kako ćemo i to uskoro konkretizirati", dodao je Matej Mamić.

www.sportnet.hr