Deseti memorijalni turnir "Tomo Krasić"

Deseti memorijalni turnir Tomo Krasić
Citluk.ba

U organizaciji ŽHKK Brotnjo ’94, u subotu, 21. listopada održat će se deseti memorijalni turnir „Tomo Krasić“. Turnir u spomen na prerano preminulog Tomu Krasića, sportskog direktora ŽHKK Brotnjo ’94 i istaknutog broćanskog sportskog djelatnika, održat će se u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk, gdje će se predstaviti mlade košarkašice iz Brotnja, Posušja, Neuma i crnogorskog Tivta.

Na tradicionalnom memorijalnom međunarodnom turniru uz predkadetkinje uz tri košarkaška kluba iz Hercegovine po prvi puta sudjelovat će košarkašice iz Crne Gore, a upravo će košarkašice ŽKK Sea Stars Tivat biti protivnice ŽHKK Brotnjo ’94 u prvoj utakmici turnira.

ŽHKK Brotnjo i ŽKK Sea Stars Tivat prvu utakmicu turnira započet će u 12 sati, dok će košarkašice ŽKK Posušje i ŽKK Neum na parket u 13.45 sati.

Rasporedom turnira predviđeno je da dvije poražene momčadi u 16 sati odigraju utakmicu za treće mjesto, a finale 10. međunarodnom memorijala „Tomo Krasić“ na rasporedu je u 17.30 sati.

Finalni ogled dat će odgovor na pitanje tko će biti pobjednik jubilarnom Memorijala „Tomo Krasić“, nakon čega će biti upriličena ceremonija dodjele pehara, medalja i priznanja košarkašicama koje su nastupom na turniru na poseban način skrenule pozornost na svoj talent.