Osmi košarkaški memorijal „Tomo Krasić“ održat će se 11. prosinca

Tomo Krasić, Memorijalni turnir
citluk.ba

U spomen na pokojnog sportskog direktora i nadasve velikog čovjeka Tomu Krasića, Ženski hercegovački košarkaški klub „Brotnjo ’94“ u subotu, 11. prosinca u Čitluku će organizirati osmi međunarodni memorijalni turnir za mlade košarkašice.

Na osmom memorijalnom turniru „Tomo Krasić“ nastupit će momčadi iz BiH i Republike Hrvatske. Profesionalan rad kluba ogleda se u odličnim rezultatima broćanskih košarkašica, a memorijalni turnir zahvaljujući marljivosti organizatora raste iz godine u godinu te je postao privlačan za brojne klubove. Tako će u subotu u Čitluku, uz momčad ŽHKK Brotnjo ’94, nastupiti ŽKK „Ragusa“ Dubrovnik, čija je seniorska momčad osvojila Prvenstvo i Kup Hrvatske, dok su košarkašice Raguse također osvojile prva mjesta na prvenstvu Hrvatske u kategorijama do trinaest i petnaest godina.

Za trofej pobjednica natjecat će se i jako kvalitetne košarkašice ŽKK „Zrinjski 2010“, kao i kombinirana momčad sastavljena od mladih košarkašica KK „Zara“ Zadar i ŽKK „Škabrnja“.

Turnir u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk započet će u 12 sati utakmicom između ŽHKK „Brotnjo ’94“ i kombinirane momčadi KK „Zara“ Zadar i ŽKK „Škabrnja. U 13,30 sati na rasporedu je utakmica između ŽKK „Zrinjski 2010“ Mostar i ŽKK „Ragusa“ Dubrovnik, nakon čega će u 15,30 sati uslijediti utakmica za treće mjesto te u 16,30 sati finale 8. Međunarodnog memorijalnog turnira „Tomo Krasić“.

Nakon finalne utakmice održat će se svečanost na kojoj će biti dodijeljeni pehari, medalje i priznanja.