Čapljinac Dragan Bender dobio drugu priliku u Warriorsima

Dragan Bender
Getty images

Čapljinac Dragan Bender potpisao je drugi desetodnevni ugovor za Golden State Warriorse, navodi novinar ESPN-a Adrian Wojnarowski na svom Twiteer profilu.

Sadržaj se učitava...

Golden State Warriorsi su igrali s Denver Nuggetsima 3. ožujka i to je bila zadnja utakmica prvog desetodnevnog ugovora.

Svoju šansu Bender je iskoristio - za prosječne 23,3 minute po susretu u odigranih šest utakmica zabijao je u prosjeku 7,5 poena po utakmici uz 6,3 skokova i 1,8 asistencija. Njegova ekipa slavila je u ukupno dvije utakmice u kojima je igrao, prošlu nedjelju i u srijedu.

Ranije ovog tjedna, glavni trener Warriorsa Steve Kerr rekao je da bi volio da Bender dobije još jedan 10-dnevni ugovor i vidimo kako je generalni menadžer Warriorsa Bob Myers to uzeo u obzir.

Prema pravilma NBA lige, ovo je zadnji desetodnevni ugovor kojeg Bender može potpisati sa franšizom iz San Francisca. Ukoliko želi osigurati ugovor do kraja ove ili neke od sljedećih sezona, Čapljinac će to morati zaslužiti na terenu, pruzajuci svoje najbolje igre u sljedećih tjedan i pol.