ANDRIJA STIPANOVIĆ Pa skoro sam umro, drago mi je zbog Manje i ostalih momaka

Andrija Stipanović
Cedevita/Marin Sušić

Utakmicu za pamćenje sinoć su odigrali rukometaši Hrvatske. Jedna od napetijih utakmica u povijesti rukometa sinoć se odigrala u Švedskoj.

Kazao je Nikša Kaleb u tijeku prijenosa: "Mislim da se tablete za smirenje u Hrvatskoj uzimaju na lopate."  U igri živaca slavili su izabranici Line Červara pogotkom Željka Muse u posljednjim sekundama.

Napeto je utakmicu bilo za gledati i košarkašu Cedevite Andriji Stipanoviću:

"Pa skoro sam umro. Utakmica je bila nenormalno dobra, s infarktnom završnicom. Drago mi je zbog Manje i ostalih momaka."

S Marinom Šegom, Andrija je i susjed i prijatelj iz djetinjstva.

"Malo mi je neobično zvati ga Marin Šego. On je za mene Manja i za sve nas koji ga poznajemo gotovo cijeli život. Jako mi je drago za njega. Pokazao je da je jedan od najboljih svjetskih vratara. Tu smo iz iste ulice, kao djeca viđali bi se na našem igralištu. Nismo u to vrijeme imali Facebook i provodili vrijeme za laptopima i mobitelima. Lopta i igralište bili su nam sve. Drago mi je da mu se cijeli njegov trud vratio."

Finale?

"Nadam se da će i on i svi momci nastaviti u istom ritmu i da će nas sve učiniti ponosnima."

Za kraj je Stipanović imao još jednu poruku za sve.

"Želim poručiti svoj djeci i roditeljima, neka se djeca bave sportom, neka što više vremena provode na igralištima i grade se kao sportaši i ljudi. Svaki predan rad se jednom isplati, to vam garantiram. Neka vam naši sportaši budu za primjer, kazao je u razgovoru iz Ljubljane za hercegovina.info Andrija Stipanović.

Andrija Stipanović

FOTO  Krstine - sportski centar svijeta

Kada s kružnog toka na Tromeđi krenete i uđete u Međugorju, prva ulica koja vam slijedi jest Krstine - ulica koju bi slobodno mogli preimenovati u "Ulicu sportskih velikana". Ulica je to, pazite sada…