VIDEO  Pogledajte sljedećeg Cro Copovog protivnika

Pogledajte sljedećeg Cro Copovog protivnika
Mirko Filipović još je jednom ponovio da mu je žao što se 21. veljače u Sydneyu nije borio s Benom Rothwellom, koji mu je dva dana uoči meča otkazao borbu zbog viroze, te zahvalio australskom Hrvatu Anthonyju Peroshu što mu je, prihvativši okršaj u posljednjem trenutku, spasio četiri mjeseca žestokih priprema."Da nije bilo njega, ostao bih bez borbe. Četiri mjeseca sam trenirao, tri tjedna bio u Amsterdamu, dva u Sydneyu, na kraju sve zamalo uzalud".

Cro Cop je i otkrio kakav mu se niz pehova događao uoči meča s Peroshem na kojem hrvatski borac na kraju zamalo nije nastupio."Prvo mi protivnik otkaže borbu, pa mi noć uoči meča pukne arkada. Onda sam nakon pečatiranja zamijenio rukavice, koje nemaju palac, i lijevu stavio na desnu ruku i obrnuto. Kad sam to vidio, presjeklo me. Rek'o, sad ću nogu slomiti kad uđem u kavez. Borbu s Peroshem sam mogao završiti i ranije, ali me bilo strah. Imao sam ga u giljotini, takve situacije na treningu rješavam s lakoćom, no rek'o što ako me u padu udari glavom u mjesto gdje mi je pukla arkada. I to s arkadom je posebna priča. Uoči meča dođem na pregled, a doktor, srećom, nije vidio da je pukla. Prepipavao me i jako stisnuo, ali je fulao doslovno za dva milimetra. Da je pogodio na pravo mjesto, otvorio bi mi arkadu i vjerojatno zatvorio borbu", prepričao je Cro Cop i otkrio da će sljedeći put u UFC-ov kavez ući 12. lipnja u Vancouveru protiv Amerikanca Patricka Barryja:

"On je kickboxer i vrlo je solidan borac. Bit će to vrlo atraktivan meč. On je stand up borac, ne forsira parter i bit će to jako zanimljiv okršaj", zaključio je hrvatski gladijator.
Cro Copov idući protivnik
Patrick Barry je odličan kickboxer s bogatim K-1 iskustvom. U UFC-u je debitirao 2008. godine kada je razornim low kickom srušio Amerikanca Dana Evensena. Tijekom 2009. odradio je dvije borbe. Protiv Tim Haguea je izgubio gušenjem, dok je u posljednjem meču 24. listopada tehničkim nokautom svladao Antonija Hardonka.


Izjava Patricka Barryja nakon pobjede nad Hardonkom u listopadu 2009.

Net.hr