VIDEO  Pogledajte sljedećeg Cro Copovog protivnika

Mirko Filipović, Mirko Filipović crocap, Mirko Filipović crocap, Mirko Filipović, cro cop, cro cop, Mirko Filipović, Mirko Filipović, cro cop, Mirko Filipović, Mirko Filipović crocap
Mirko Filipović još je jednom ponovio da mu je žao što se 21. veljače u Sydneyu nije borio s Benom Rothwellom, koji mu je dva dana uoči meča otkazao borbu zbog viroze, te zahvalio australskom Hrvatu Anthonyju Peroshu što mu je, prihvativši okršaj u posljednjem trenutku, spasio četiri mjeseca žestokih priprema.



"Da nije bilo njega, ostao bih bez borbe. Četiri mjeseca sam trenirao, tri tjedna bio u Amsterdamu, dva u Sydneyu, na kraju sve zamalo uzalud".

Cro Cop je i otkrio kakav mu se niz pehova događao uoči meča s Peroshem na kojem hrvatski borac na kraju zamalo nije nastupio.



"Prvo mi protivnik otkaže borbu, pa mi noć uoči meča pukne arkada. Onda sam nakon pečatiranja zamijenio rukavice, koje nemaju palac, i lijevu stavio na desnu ruku i obrnuto. Kad sam to vidio, presjeklo me. Rek'o, sad ću nogu slomiti kad uđem u kavez. Borbu s Peroshem sam mogao završiti i ranije, ali me bilo strah. Imao sam ga u giljotini, takve situacije na treningu rješavam s lakoćom, no rek'o što ako me u padu udari glavom u mjesto gdje mi je pukla arkada. I to s arkadom je posebna priča. Uoči meča dođem na pregled, a doktor, srećom, nije vidio da je pukla. Prepipavao me i jako stisnuo, ali je fulao doslovno za dva milimetra. Da je pogodio na pravo mjesto, otvorio bi mi arkadu i vjerojatno zatvorio borbu", prepričao je Cro Cop i otkrio da će sljedeći put u UFC-ov kavez ući 12. lipnja u Vancouveru protiv Amerikanca Patricka Barryja:

"On je kickboxer i vrlo je solidan borac. Bit će to vrlo atraktivan meč. On je stand up borac, ne forsira parter i bit će to jako zanimljiv okršaj", zaključio je hrvatski gladijator.
Cro Copov idući protivnik
Patrick Barry je odličan kickboxer s bogatim K-1 iskustvom. U UFC-u je debitirao 2008. godine kada je razornim low kickom srušio Amerikanca Dana Evensena. Tijekom 2009. odradio je dvije borbe. Protiv Tim Haguea je izgubio gušenjem, dok je u posljednjem meču 24. listopada tehničkim nokautom svladao Antonija Hardonka.


Izjava Patricka Barryja nakon pobjede nad Hardonkom u listopadu 2009.

Net.hr