PLAZIBAT PORAŽEN U BORBI KARIJERE "Znam da sam vas razočarao, hvala vam što ste došli"

Antonio Plazibat
Profimedia

Trebala je to biti njegova borba karijere. Sve se posložilo. Nekoliko tisuća hrvatskih navijača došlo ga je podržati u trenutku kojeg je čekao cijeli život, dvorana je grmjela, svi su ga vidjeli na krovu svijeta i s pojasom oko struka, ali nažalost, nije to bila njegova noć.

Antonio Plazibat izgubio je nokautom u petoj rundi od Nigerijca Tariqa Osara i ostao bez privremenog pojasa teške kategorije u Gloryju. Hrvatski borac nije bio na svojoj razini, Nigerijac je dominirao od samog početka, a jedan od razloga je što je Plazibat slomio lijevu ruku već u prvoj rundi pa nije mogao pružiti jači otpor.

- Ruka je slomljena, boli. To je sranje. Toliko je publike ovdje, je*iga. Gorak okus u ustima... Čestitam, što reći, odradio si posao. Usran osjećaj, ali tako je. Borio si se i pobijedio - rekao je razočarani Plazibat kojem su se zrcalile oči.

Razočaranje, tuga i ogromna knedla u grlu. Godinama je mukotrpno radio i trenirao zbog ovog trenutka, no nije to bila njegova noć. Obratio se svojim navijačima i na hrvatskom jeziku, prenose 24sata.

- Ekipa, fala što ste došli, znam da sam razočarao. Je*iga, moja greška

Neuspjeh je put ka uspjehu, rekao je jednom košarkaš Giannis Antetokoumpo. Bez obzira na poraz, Plazibat je jedan od najboljih kickboksača na svijetu i vjerujemo da će mu ovo biti samo dobra pouka u budućnosti. Materijal je za prvaka i samo je pitanje trenutka kada će se to dogoditi.