FOTO  Nove medalje za JK Hercegovac

JK Hercegovac, pančevo

Turnir je bio izrazito jak, a organiziran je kao ekipni turnir za starije pionire i kao pojedinačni turnir za poletarke /poletarce i kadetkinje/kadete. Organizator je bio JK Dinamo iz Pančeva, a učešće na ovom turniru je uzelo oko 450 natjecatelja iz 5 zemalja, Srbija, Hrvatska, Makedonija, Rumunija te Bosna i Hercegovina. Hercegovci su se u pojedinačnom natjecanju okitili sa tri brončane medalje.

• Ante Galić -60 kg (U18)
• Vesna Vukoja +52 kg (U15)
• Andrea Ćorić -48 kg (U18)

Na ekipnom turniru za starije pionire Hercegovac je u startu imao jaku protivničku ekipu, a to je ekipa JK Proleter iz Zrenjanina, ali se uspio izboriti te pobijediti rezultatom 14:8. Potom je Hercegovca zapala ekipa domaćina JK Dinamo iz Pančeva od koje je JK Hercegovac izgubio rezultatom 16:6. Sljedeći meč je bio sa ekipom iz JK Novi Beograd koje je JK Hercegovac savladalo rezultatom 12:10, te u borbi za ulazak za treće mjesto Hercegovac je tijesno savladan od kombinovane ekipe JK Lokomotiva-Omladinac iz Vršca rezultatom 12:10.

Hercegovac je sa dvije pobjede i dva poraza završio na 5 mjestu od ukupno 11 ekipa, a za Hercegovac su nastupili Srđan Ajvaz (od 5 borbi, 5 pobjeda), Ante Galić i Samuel Matijević (od 5 borbi, 4 pobjede, 1 poraz). Ostatak ekipe je također bio sjajan i moramo spomenuti i zahvaliti borbenim momcima koji su nastupili za JK Hercegovac, a to su Perić Timon, Živaljević Danilo, Živaljević Aleksa, Kljajević Mihailo, Sekulović Miloš, Gičko Uroš i Matija Mlinarević.
Ovim putem trener kluba, Majo Ćeško i cijela ekipa JK Hercegovac koja je nastupila na ovom turniru se želi još jednom zahvaliti organizatoru, obitelji Košić te svim roditeljima i natjecateljima domaćeg kluba na divnom gostoprimstvu i sjajnom druženju.