NAKON FANTASTIČNE KARIJERE Franjo Zadro postao predsjednik judo saveza Herecg-Bosne i dopredsjednik saveza Bosne i Hercegovine

Franjo Zadro judo

Franjo Zadro novi je predsjednik judo saveza H-B i dopredsjednik judo saveza Bosne i Hercegovine

Na održanoj izbornoj skupštini judo saveza Herceg Bosne izabrano je novo rukovodstvo saveza.  Judo savez Herceg Bosne broji 15 judo klubova, a predstavnici 11 klubova nazočili su izbornoj skupštini. Klubove su predstavljali predsjednici klubova i po jedan delegirani član, a skupštini je pristupilo ukupno 20 zastupnika.

Jednoglasnom odlukom za novog predsjednika saveza izabran je bivši reprezentativac u judo-u Franjo Zadro, predsjednik Borse, zamjenuvši dugogodišnjeg predsjednika Slavka Sikirića, reprezentativca bivše države, Jugoslavije.

Uz Zadru, skupština je izabrala i novo upravno vodstvo pa će dopredsjednik saveza biti Nikola Biljaka iz Nove Bile, a ostali izabrani članovi odbora su: Tomislav Vučić iz Mostara, Zdenko Dominović iz Novog Travnika i Nihad Velić iz Sarajeva. Svi navedeni delegirani su i u državni judo savez BiH koji trenutno broji preko 70 judo klubova.

Aktualni predsjednik judo saveza BiH je dr. Branislav Crnogorac, a dopredsjednici Franjo Zadro i Ognjen Pavlović.