Mostarski borac Marin Čarapina slavio nokautom u Trstu

Emil Markić, boks, Mostar, Marin Čarapina, Marin Čarapina, Muay Thai, prvak bih, Marin Čarapina, tajlandski boks, Hrvatska zemlja, Marin Čarapina, Marin Čarapina, Muay Thai, Marin Čarapina, borba, Marin Čarapina, Marin Čarapina, Muay Thai, Marin Čarapina, Marin Čarapina
U meču po punim pravilima tajlandskog boksa nastupio je Marin Čarapina. Mostarski borac u četvrtoj rundi nokautirao je Talijana Maldina Hamzaija

"Meč je krenuo prvu rundu čvrsto s jedne i druge strane. Marin je pogodio high kickom Maldina na početku runde, ali ga je nije dobro zahvatio nogom te ga nije uspio srušiti. Početak druge runde i Maldin kreće s ručnim kombinacijama iznenaditi Marina, ali ga je on uspješno kontrirao laktom koji je sve više završavao u glavi protivnika koji je ruke počeo držato čvrsto i visoko na čelu, ali to mu nije pomoglo te ga je u Marin u trećoj rundi pogodio snažnim udarcem laktom u glavu gdje je došlo do brojanja i pucanja arkade Maldinu.

"Početkom četvrte runde Marin blokira direkt od Maldina i izvodi efektni udarac laktom iz okreta gdje ga pogađa u bradu te dolazi do brojanja i Hamzai nije mogao nastaviti borbu i Marin Čarapina pobjeđuje tehničkim nokautom" rekao je Emil Zoraj koji je Čarapini dogovorio meč i bio mu u kutu.

"Gledali smo snimke Maldinovih borbi i prije borbe dogovorili takvu taktiku da ga kontrira laktom jer je Maldinu Hamzaiju ruka padala ispod brade, te se otvarao kada radi kombinaciju od više udaraca rukama. Marin nije bio sto posto u najboljoj kondiciji zbog svojih obveza i otkazivanja par mečeva tako da mu je zadnja borba u ringu bila na Prvenstvu Hrvatske prije deset mjeseci gdje je uvjerljivo pobijedio svoje protivnike i demonstrirao pravi Muay Thai. U Trstu je svejedno odradio odličan meč te pobijedio nokautom" dodao je Zoraj u razgovoru za Cro Ring.