FOTO  Dr. sc. Nevenko Herceg uručio novčanu potporu Ivoni Ćavar

dr. sc. Nevenko Herceg, ivona ćavar
... članicu SKK ''Neretva'' i studenticu kineziologije na FPMOZ-u, u pratnji Zdenka Klepića, predsjednika Karate saveza BiH i Sveučilišnog karate kluba ''Neretva'' Mostar i Miroslava Klepića izbornika ženske reprezentacije i šefa stručnog stožera SKK ''Neretva''.

Čestitavši Ivoni na osvojenoj brončanoj medalji i uručivši joj novčanu potporu, predsjednik Herceg kazao je kako ga, kao dugogodišnjeg športskog djelatnika, raduju uspjesi hercegovačkih športaša na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

''Naši športaši, kao što je Ivona kada je u pitanju karate, ali i brojni drugi u različitim športovima, na najbolji mogući način predstavljaju Hercegovačko-neretvansku županiju u cijelom svijetu i stoga zaslužuju našu potporu", kazao je predsjednik Herceg naglasivši kako Vlada, sukladno mogućnostima, podupire rad brojnih športskih klubova na području HNŽ.

Tijekom razgovora predstavljeni su rad i aktivnosti Sveučilišnog karate kluba ''Neretva'' Mostar, ali i ukupne aktivnosti Karate saveza BiH. Posebna tema razgovora bilo je nedavno održano Svjetsko seniorsko prvenstvo u Linzu, na kojem je Ivona osvojila brončanu medalju, te pripreme za Olimpijadu koja će biti održana 2020. godine u Tokiju.