VIDEO  Cro Cop vs. Kosaka: Sve je spremno za spektakl iz Japana

duel za staru godinu
On će danas, na Staru godinu, na istom mjestu u ring ući protiv japanske legende Tsuyoshija Kosake u specijalnom meču Grand Prix programa bantam-kategorije.

Uključenje u spektakl iz Japana uživo možete gledati na GOL.hr-u od 11:30, dok snimku možete pogledati na Novoj TV u nedjelju navečer od 20:45.

Sve je bilo spremno za još jedan novogodišnji borilački spektakl u subotu, nakon što su obojica boraca prošli vaganje i odradili odmjeravanje. Cro Cop je djelovao daleko snažnije i jednostavno veće od svog suparnika, te mnogi vjeruju da je samo pitanje vremena kada će Kosaka pokleknuti.

Večer uoči vaganja se javio reporteru Nove TV Vladi Bobanu i otkrio kako se osjeća, te kako teku posljednje pripreme za meč protiv četiri godine starijeg borca. Cro Cop je vrlo opušten uoči meča, što se može vidjeti i prema lajvovima na Facebooku koje je odradio sa svojim sparing partnerom Stipom Drvišem, tijekom kojeg je odgovarao na pitanja svojih pratitelja.

Podsjetimo, Mirko se odlučio vratiti borbama na poziv Rizin organizacije, a osim ovog dogovorio je još dva meča tijekom sljedeće godine. Svoj definitivni oproštaj Cro Cop će odraditi za godinu dana protiv pobjednika novog Rizinova turnira koji je na rasporedu 2018. godine.

Mirkov sljedeći protivnik, 47-godišnji Tsuyoshi Kosaka, bio je sudionik prošlogodišnjeg Rizinova WGP-a, ali je u četvrtfinalu izgubio od estonskog gorostasa Baruta. Upravo je njega za finale pobijedio Cro Cop koji je kasnije otišao do kraja.

Kosaka se prije dvije godine vratio borbama nakon skoro desetogodišnje stanke, ali je odradio tek dva meča. On je još davne 2006. otišao u mirovinu nakon poraza u Prideu od Marka Hunta, a kao najveći uspjeh u biografiji zauvijek će mu stajati kontroverzna pobjeda protiv Fedora Emelianenka 2000. godine kada je liječnik neopravdano prekinuo borbu.

Raspored borbi u prijenosu na GOL.hr-u od 11:30:
Shinju Auclair - Chelsea LaGrasse

Cro Cop - Tsuyoshi Kosaka

Kickboxing GP Final

Women GP Final