Cro Cop potvrdio: Moj sljedeći protivnik je Patrick Barry!

cro cop, cro cop, Mirko Filipović, Mirko Filipović, Mirko Filipović, IGF, Satoshi ishiija, Mirko Filipović, cro cap, cro cop, Mirko Filipović Cro Cop, Mirko Filipović crocap, cro cap, cro cop, Mirko Filipović, Mirko Filipović crocap, doping, cro cop, Mirko Filipović Cro Cop, MMA borba, Mirko Filipović, cro cop
...poslali ime njegovog sljedećeg protivnika - do sada je znao samo datum i mjesto borbe, odnosno 12. lipnja i kanadski Vancouver.

Podsjećamo, prvotno je Cro Cop prema najavi direktora američke organizacije trebao nastupiti već na eventu u Abu Dhabiju 10. travnja i to protiv svog originalnog protivnika iz Sydneyja Bena Rothwella. No, dvoboj protiv Amerikanca, očito će pričekati neka druga vremena.

"Prije tri dana, dobio sam informaciju iz UFC-a da će moj sljedeći protivnik u Vancouveru biti Amerikanac Patrick Berry. Radi se o stand up borcu i očekujem jednu atraktivnu borbu", prokomentirao je kratko Filipović.

Opasan kickboksač

Teško je reći koji je protivnik teži za našeg borca. Za razliku od glomaznog hrvača Rothwella, Patrick Barry je odličan kickboksač s bogatim K-1 iskustvom. U UFC-u je debitirao 2008. kada je razornim low kickom eliminirao svog sunarodnjaka Dana Evensena. Tijekom 2009. odradio je dvije borbe, prvu protiv Tima Haguea je izgubio gušenjem, da bi u posljednjem meču koji se dogodio 24. listopada tehničkim nokautom svladao Antonija Hardonka. Barry je nešto niži od Filipovića (181cm), a gotovo identično težak. Cro Cop je naime u Sydneyju težio gotovo 106 kg što je kilogram više od svog sljedećeg protivnika.

index